Uudistunut Black Pine 4D Bio-ShapeLift

Uudistunut KORRES BLACK PINE 4D BIO-SHAPELIFT™

Luonnon symmetria

Symmetria on yksi luonnon ikivanhoista periaatteista. Se muotoilee kukat, metsiköt, merenpohjan simpukat ja yötaivaan tähtikuviot. Muinaisista ajoista tähän päivään saakka kauneutta ja harmoniaa on ohjannut symmetrian viisas ote. Silmämme hakevat peilikuvastammekin alitajuisesti symmetriaa – sen kaipuu on meille luontaista. Samalla, kun kasvojemme piirteet muotoutuvat ajan kuluessa uudelleen, tulee symmetrian etsimisestä yhä merkittävämpi pyrkimys.

Uudistunut Black Pine -kasvolinja

KORRES esittelee kauttaaltaan uudistuneen Black Pine -tuotelinjan, brändin maailmanlaajuisesti menestyneimmän linjan, jonka keskipisteenä on nyt symmetria. 

Tutkimustyö, ja sen innoittama tuotekehittely, on saanut alkunsa luonnosta. Luonto on käyttänyt vuosisatoja absoluuttisen symmetrian saavuttamiseen – ja sen salaisuuksien selvittäminen vei KORRESilta vuosia. Luonto on täydellinen toiminnassaan; se sopeutuu ja suojelee itseään ajan otetta vastaan, säilyttäen kuitenkin aina harmonian. Sen inspiroimana syntyi uusi Black Pine -tuotelinja, joka jäljittelee luonnon toimintamekanismeja ja palauttaa kasvojen alkuperäisen symmetrian. Tuotteet uudelleenmuotoilevat veltostunutta ihoa ja herättävät henkiin elottomat kasvot, jotka ovat menettäneet piirteensä – kimmoisa iho ja terävät kasvonpiirteet palaavat jälleen.

Solujen toimintaa aktivoivat ainesosat

Uudistunut Black Pine muuttaa luonnon viisauden tieteeksi, jonka pohjalta sarjan tuotteet on kehitetty. Yhdessä ne muodostavat tehokkaan koostumuksen, joka kiinteyttää, terävöittää ja uudelleenmuotoilee kasvojen piirteitä.

  • 4D BIO-SHAPELIFT™
    Edistyksellinen 4D BIO-SHAPELIFT™ -teknologia sisältää meren jäisistä syvyyksistä saatavaa bioteknistä aktiiviainetta sekä kolmen aminohapon peptidiä, joka taistelee ikääntymistä aiheuttavaa progerinia vastaan. 
  • Mustamäntyuute
    Kreikkalainen mustamäntyuute, joka tuodaan Píndos-vuorten korkeimmilta huipuilta, sisältää runsaasti ihoa suojaavia polyfenoleja. KORRES on ensimmäinen brändi, joka on käyttänyt mustamäntyuutetta osana kosmeettisia valmisteita. Se esitteli alunperin tämän tehokkaan kreikkalaisen anti-age -ainesosan maailmanlaajuiselle kosmeettisten ainesosien “raamatulle”, INCI:lle1.
Uusi tähtituote

Uusi Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Muotoileva geeliseerumi on suunniteltu kohottamaan leukalinjan, poskipäiden ja kaulan ilmettä, antaen kasvoille terävämmät piirteet. Yhdessä Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ kiinteyttävän seerumin, Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ kiinteyttävän kosteusvoiteen, Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ kohottavan yön yli -hoitonaamion ja jo klassikoksi muodostuneen Black Pine 360o kohottavan silmänympärysseerumin kanssa se muodostaa voittamattoman työkalupakin kasvojen symmetrian palauttamiseksi!


Luonnosta iholle ja takaisin

Tehokkaita ainesosia vastuullisesti

Mustamänty on ikiaikainen puu, joka on kukoistanut Välimeren alueella jo yli 3,5 miljoonan vuoden ajan. Se on kasvimaailman kameleontti, joka sietää niin vuorten korkeuksia, äärimmäisen kylmiä ja paahtavan kuumia olosuhteita kuin ilmansaasteiden täyttämää kaupunkiympäristöäkin. 

KORRES tekee yhteistyötä Reforestation Association of Grevena -järjestön kanssa, ja kerää puutuotannon sivutuotteita Píndos-vuoriston rinteillä ylväänä kasvavista mustamännyistä. Puunhakkuu palvelee metsien ylläpitoa tiukkojen ympäristöohjeistusten mukaisesti. Tavoitteemme on säilyttää alueen biodiversiteetti ja luonnonvarojen uusiutuminen täyttäen samalla ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset vaatimukset.

KORRES saa korkealaatuisia uutteita käyttämällä ainoastaan luonnollisia liuottimia; prosessi on täysin jätteetön. Kiinteä ylijäämäaines kompostoidaan ja palautetaan maaperään orgaanisena lannotteena. 

Ihonhoidon kehityksen kärjessä

4D BIO-SHAPELIFT™ -teknologia
Uudistunut KORRES Black Pine -tuotelinja saa tehonsa innovatiivisesta 4D BIO-SHAPELIFT™ -teknologiasta. Se on tehokas ainesosayhdistelmä, joka kiinteyttää ihoa ja terävöittää kasvojen piirteitä kohottaen poskia ja leukalinjaa - kasvojen symmetria palautuu lähes painovoiman lakeja uhaten. 

Yhdiste muodostuu sekoituksesta kolmesta erilaisesta aminohaposta koostuvasta peptidistä sekä meren jäätävistä syvyyksistä nostetusta bioteknisestä aktiiviaineesta: 

  • Kolmen aminohapon peptidi jäljittelee elafiinia, joka hidastaa progerinin, ihon ikääntymistä aiheuttavan toksisen proteiinin, toimintaa. Ne ehkäisevät näkyviä ikääntymisen merkkejä, parantavat ihon elastisuutta ja eheyttävät kasvojen muotoa. 
  • Merellinen biotekninen aktiiviaine puolestaan palauttaa ihon elinvoiman, kiinteyttäen veltostunutta ihoa. Lisäksi se antaa ainutlaatuisen kohottavan ja pitkäkestoisen kirkastavan vaikutuksen.
Mustamäntyuute

KORRES on tutkinut ikiaikaisia puita viimeisen 10 vuoden ajan. Tavoitteemme on selvittää, miten niiden ainutlaatuiset puolustusmekanismit toimivat ja hyödyntää ne sitten kosmeettisina raaka-aineina elinvoimaisen, terveen ihon saavuttamiseksi. 

Mustamänty on jälleen yksi KORRESin tutkimustyön tuloksena syntyneistä löydöistä. Sen runsaasti polyfenoleja sisältämä uute tekee ihosta vahvemman ja kimmoisamman, silottaen samalla näkyviä juonteita.

Tutkittua tehokkuutta

Tehokkaat ainesosat, miellyttävät koostumukset ja 100% luonnolliset hajusteet. Roll-on -applikaattorilla toimiva Black Pine seerumigeeli on suunniteltu kohottamaan kaulaa, poskipäitä ja leukalinjaa, antaen kasvoille uudistuneen ilmeen. Sen teho ja turvallisuus on todistettu satojen testien avulla; heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntuu kiinteämmältä, ja 14 päivän käytön jälkeen tulokset ovat näkyviä. Kasvojen piirteet terävöityvät, kaulan alue on nuorekkaampi, juonteet häivyttyvät, iho näyttää kimmoisalta ja poskipäät täyteläisemmiltä2.

Lue myös kosmetiikkabloggaaja Sannin syväluotaava arvio uudistuneen Black Pine 4D -kasvolinjan raaka-aineista ja tehokkuudesta Karkkipäivä-blogista.

Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ -tuotelinja
Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™
Muotoileva seerumigeeli kaulalle, leualle ja poskipäille 40ml_72,00€

Geeliseerumi roll on -applikaattorilla on suunniteltu kohottamaan leukalinjaa, poskipäitä ja kaulaa terävämpien kasvojen piirteiden saavuttamiseksi. Sisältää 4D BIO-SHAPELIFT™-teknologian – tehokkaan ainesosayhdistelmän, joka kohottaa näkyvästi kasvojen linjoja. Goji-marjan kantasolut voimistavat yhdisteen tehoa entisestään. Phyto-kantasolut, jotka ovat luontainen antioksidanttien lähde, kohentavat kasvojen kimmoisuutta ja symmetriaa. Runsaasti polyfenoleja sisältävä mustamäntyuute vahvistaa ihoa ja häivyttää näkyviä juonteita.Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Kiinteyttävä seerumi 30ml_70,00€

Tiivistetty kasvoseerumi, joka kohottaa, kiinteyttää ja terävöittää kasvojen piirteitä samalla häivyttäen näkyviä juonteita ja ryppyjä. Sisältää 4D BIO-SHAPELIFT™-teknologian – tehokkaan ainesosayhdistelmän, joka kohottaa näkyvästi kasvojen linjoja. Runsaasti polyfenoleja sisältävä mustamäntyuute vahvistaa ihoa ja häivyttää näkyviä juonteita. Musta tee, voimakas antioksidanttien lähde, kirkastaa ja tuo massaa ihoon.

Black Pine 360o Kohottava silmänympärysseerumi 15ml_69,00€

Vallankumouksellinen silmänympärysseerumi, joka kohottaa liikkuvaa luomea ja kiinteyttää koko silmänympärysaluetta. Häivyttää näkyviä juonteita, kirkastaa tummia silmänalusia ja laskee turvotusta. Silmänympärysseerumi sisältää DEFEYE GRAVITYTM -ainesosayhdisteen; se on ensimmäinen täysin luonnollinen aktiivinen yhdiste, joka kohottaa ihoa, häivyttää tummia silmänalusia ja laskee turvotusta. Runsaasti polyfenoleja sisältävä mustamäntyuute vahvistaa ihoa ja häivyttää näkyviä juonteita. 


Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Kiinteyttävä kosteusvoide normaalille ja sekaiholle 40ml_64,00€
(Bounce Firming Moiturizer)

Edistyksellinen kosteusvoide, joka palauttaa ihon elinvoiman. Kohottaa ja kiinteyttää parantaen ihon elastisuutta ja kosteustasoa. Sisältää 4D BIO-SHAPELIFT™-teknologian – tehokkaan ainesosayhdistelmän, joka kohottaa näkyvästi kasvojen linjoja. Runsaasti polyfenoleja sisältävä mustamäntyuute vahvistaa ihoa ja häivyttää näkyviä juonteita. Parakrassiuute antaa kiristävän efektin, joka kiinteyttää ihoa ja tuo siihen kimmoisuutta.

Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Kiinteyttävä kosteusvoide kuivalle iholle 40ml_64,00€

Edistyksellinen kosteusvoide, joka palauttaa ihon elinvoiman. Kohottaa ja kiinteyttää antaen iholle tehokasta kosteutusta omega-rasvahappojen avulla. Sisältää 4D BIO-SHAPELIFT™-teknologian – tehokkaan ainesosayhdistelmän, joka kohottaa näkyvästi kasvojen linjoja. Runsaasti polyfenoleja sisältävä mustamäntyuute vahvistaa ihoa ja häivyttää näkyviä juonteita. Parakrassiuute antaa kiristävän efektin, joka kiinteyttää ihoa ja tuo siihen kimmoisuutta.

Black Pine 4D BIO-SHAPELIFT™ Kohottava yön yli -hoitonaamio 40ml_69,00€

Täyteläinen yön yli -hoitonaamio, joka palauttaa ihon elinvoiman. Kohottaa ja kiinteyttää silottaen näkyviä juonteita ja tehden ihosta ihanan täyteläisen yön aikana. Sisältää 4D BIO-SHAPELIFT™-teknologian – tehokkaan ainesosayhdistelmän, joka kohottaa näkyvästi kasvojen linjoja. Runsaasti polyfenoleja sisältävä mustamäntyuute vahvistaa ihoa ja häivyttää näkyviä juonteita. Jamssi ja soijapavut kosteuttavat ja parantavat tehokkaasti ihon elastisuutta.


UUDISTUNUT 4D BIO-SHAPELIFT™

Tutustu kasvolinjaan TÄÄLTÄ

[1] INCI (International Nomenclature Cosmetic Ingredient); INCI-lyhenne tarkoittaa nimikkeistöä ja merkintätapaa, joilla kosmetiikan ainesosia nimitetään maailmanlaajuisesti. Prosessista on vastuussa INC (International Nomenclature Committee), ja hyväksytyt nimet julkaistaan International Cosmetic Ingredient Dictionary & Handbook -teoksessa.

2 Käyttäjäkokemustestin tulokset


Hei, liity nyt postituslistallemme ja saat sähköpostiisi -15% alennuskoodin seuraavaan tilaukseesi!

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja erikoistarjouksista sekä KORRES-asiantuntijoidemme ihonhoitovinkit!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

1. Yleistä
1.1. Nämä sopimusehdot sisältävät www.korres.fi käyttöä koskevat sekä tuotteiden tilausta ja toimitusta koskevat ehdot. Rekisteröityessäsi palveluun tai ostaessasi tuotteita verkkokaupasta palvelun käyttäjänä (myöhemmin “asiakas”) hyväksyt ehdot ja sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.
1.2. Palveluntarjoajan yhteystiedot: Via MK Oy, Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki.
Y-tunnus: 1986888-9
1.3. Via MK Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Hyväksyt muutokset palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä verkkokaupan kotisivulla osoitteessa www.korres.fi/toimitusehdot

2. Rekisteröityminen
2.1. Voit halutessasi rekisteröityä täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ostoksia voit kuitenkin tehdä myös rekisteröitymättä ja maksaa ostoksesi verkkopankissa. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi saat käyttöösi erilaisia etuja.
2.2. Sinun tulee olla täysi-ikäinen luonnollinen ja täysivaltainen henkilö. Asiakkaana vastaat palveluntarjoajalle antamiesi tietojen oikeellisuudesta ja käyttäjätunnuksen sekä salasanan käytöstä ja säilytyksestä.
2.3. Palveluntarjoajalla on oikeus evätä rekisteröityminen ja oikeus tarvittaessa sulkea käyttäjätunnus.

3. Henkilötiedot ja niiden käyttö
3.1. Asiakkaita koskevat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan palveluntarjoajan ylläpitämään asiakasrekisteriin. Tietoja kerätään ainoastaan omaan (korres.fi) käyttöömme eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle (kts. tarkemmin kohta 8).
3.2. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Palvelu sisältää tietoja koskevat toimintaohjeet.

4. Tuotteiden tilaaminen ja toimitus
4.1. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomen alueella.
4.2. Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa joko rekisteröidyttyäsi palvelun käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus on sitova.
4.3. Tilatut ja varastossa olevat tuotteet toimitetaan normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.
4.4. Mikäli tilatun tuotteen osalta ilmenee toimitusvaikeuksia, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä.
4.5. Toimitustavaksi voit valita joko nouto Postista, nouto Postin pakettiautomaatista, nouto DB Schenkerin noutopisteestä, Postin kotiinkuljetus, DB Schenkerin kotiinkuljetus tai voit noutaa tilauksesi KORRES Lönkka43 myymälästä (Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki). Postipaketin ja pakettiautomaatin toimituskulut ovat € 6,- tilauksen koosta riippumatta ja tilauksen noutaminen Lasipalatsin myymälästä ilman kuluja – luonnollisesti! Tilauksen arvon ollessa yli 70€ , emme veloita toimituskuluja. Postin ja DB Schenkerin kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat € 15-tilauksen koosta riippumatta. Tilauksen arvon ollessa yli 100€ emme veloita toimituskuluja. Kotiinkuljetus toimitetaan vastaanottajalle kotiin suoraan. Muista ilmoittaa puhelinnumero, jotta voidaan sopia kuljetus sinulle sopivana kellonaikana.

4.6. Toimitetun tuotteen vastaanotto ja tarkistus. Vastaanotettuasi tuotteen sinulla on 7 vrk. aikaa ilmoittaa mahdollisista näkyvistä kuljetusvaurioista. 7 vrk:n jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ([email protected]), jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä.

5. Maksutavat
5.1. Tuotteet maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä verkkopankin kautta pankkitunnuksilla, Visa-, Visa Electron- MasterCard-kortilla tai osamaksulla tai laskulla .
5.2. Verkkokaupassamme voit maksaa kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa. Käytössämme on Klarna Checkout -palvelu, jonka kautta maksusi meille hoituu turvallisesti ja vaivattomasti; kannaltasi palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Lyhykäisyydessään näin:
1. Ostaja valitsee verkkokaupassa haluamansa tuotteet ostoskoriin ja maksaa tilauksen Klarna Checkout:lla.
2. Verkkokauppias saa tiedon maksusta.
3. Verkkokauppias lähettää ostajan tilaaman tuotteen.
4. Verkkokauppias kuittaa Klarnalle tiedon toimituksesta hallintaliittymän kautta.
5. Klarna seuraa toimituksen kulkua, mikäli tilaus on lähetetty kirjattuna lähetyksenä (lähetys jonka etenemistä voidaan seurata esim. Postin pakettitoimitus).
6. Kun ostaja on vastaanottanut ja tarkistanut tilauksen, Klarna välittää maksun verkkokauppiaalle automaattisesti. Mikäli tilaus on kunnossa, ostajan ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Klarnalle. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, saat aina rahasi täysimääräisenä takaisin.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6, yhteystiedot: Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Katso lisätiedot: www.klarna.com

5.3. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron-, MasterCard-korteilla, laskulla tai osamaksulla, Via MK Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Klarna Oy toimii Klarna lasku, debit/credit -korttimaksut (Visa, Mastercard) sekä verkkopankkimaksut tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on myös maksun saaja.
Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99771. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä KORRES asiakaspalveluun (09-7429 8881 tai [email protected]).

6. Klarna-palvelu
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Klarna Oy (y-tunnus 2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

7. Tilauksen peruuttaminen ja palautusoikeus
7.1. Tehtyä ja maksettua tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupassa. Mikäli haluat perua kaupan sinun tulee menetellä kuten seuraavassa kohdassa (6.2).
7.2. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteet tai osa niistä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja alkuperäisessä myyntikunnossa. Hygieniasyistä meikkejä ei voi palauttaa. Palautustilanteessa ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ([email protected],) jotta voimme sopia tarvittavista järjestelyistä. Tuote voidaan palauttaa joko postitse tai palauttamalla se KORRES Lönkka43 myymälään (Lönnrotinkatu 43, 001800 Helsinki).

7.3. Palveluntarjoaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta Posti Group Oyj:n toimesta.
7.4. Maksusuoritus tuotteen palautuksen johdosta palautuu palveluntarjoajan ja Klarna Oy:n toimesta viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta.
h2. 8. Muuta yleistä
8.1. Palveluntarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.
8.2. Mahdollisiin asiakkaan ja palveluntarjoajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia
h2. 9. Asiakasrekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä Nimi
Via MK Oy / Korres

Yhteystiedot
Lönnrotinkatu 43, 00180 Helsinki
2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Nimi
Kristiina Raunetsalo
3. Rekisterin nimi Korres -asiakasrekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Asiakassuhteen hoito
5. Rekisterin tietosisältö Asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtumatietoja.
6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaan oma liittymisilmoitus sähköisen liittymislomakkeen tai täytetyn paperilomakkeen kautta.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Via MK Oy ei myy eikä luovuta asiakasrekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.
8. Rekisterin suojauksen periaatteet Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.
9. Tarkastusoikeus Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2)
10. Markkinointiluvan peruminen Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä saamassaan sähköpostissa olevalla linkillä.